divendres, 9 d’octubre del 2020

1r C: Projecte Com som per dins?

 Benvolgudes famílies!

Com ja sabeu la classe dels Bombers i les Bomberes van decidir plantejar-se la següent pregunta: Com som per dins? Aquesta curiositat dels nens i nenes ha fet que el nostre projecte tracti d’això! Durant en aquests dies hem format els grups cooperatius i hem repartit les responsabilitats que cada nen/a tindrà dins del seu grup. Hi ha un/a portaveu, un/a secretari/a, el/la controlador/a i la persona encarregada de coordinar la feina! Els nens i nenes estan molt contents/es i esperem que durant aquest curs puguin aprendre molt a la vegada que nosaltres també aprenem cada dia de tot el que ens ensenyen els petits i petites.

Els bombers i les bomberes han estat buscant informació per poder compartirla amb els companys/es de la classe! I durant aquestes setmanes l’aniran compartint amb els seus companys/es.

A continuació us volem compartir les primeres fotos que vam fer amb les activitats d’aquests dies. Un nen de la classe va portar un ós de vaca i van estar manipulant i comparant el fèmur d’una persona amb el del animal, van estar inspeccionant i mirant les seves parts!

També ens van portar un ull fet per un nen de la classe i vam estar veient i parlant de les seves parts, han portat murals i molta informació! Heu fet molt bona feina!

Continuarem investigant i compartint!

Què passeu molt bon pont!

Gràcies  



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada